Plaja Vadu,

Acest blog are ca subiect de interes protejarea Plajei Vadu si pastrarea ei in forma actuala in cadrul Rezervatiei Biosferei-Delta Dunarii.

In aceasta tara, in care se promoveaza cultura banilor, nesimtirea fata de semeni, incultura si ipocrizia, trebuie ca si noi, cei care nu suportam nesimtirea, prost-gustul si parvenitismul, sa avem locuri in care sa ne refugiem, locuri in care sa ne putem intoarce la natura, sa fim ocrotitorii si beneficiarii ei. Au ramas putine astfel de locuri protejate in tara si toate sunt asaltate de “dezvoltatori” fara scrupule. Depinde de noi, daca vor avea sau nu succes in actiunile lor distrugatoare. Intorcand capul in alta parte nu vom rezolva nimic. Noi suntem cei multi, care pot face diferenta. Trebuie doar sa ne implicam, sa ne spunem punctul de vedere si sa ni-l aparam. Avem acest drept si poate, aceasta obligatie. Indiferenta noastra este vinovata, in primul rand, de “reusita in afaceri” a celor pusi pe capatuiala cu orice pret. Trebuie sa aparam aceasta fasie de plaja, neatinsa de civilizatie si de “programele de dezvoltare” turistica ale politicienilor corupti. Nu avem nevoie de hoteluri, discoteci si restaurante pe aceasta plaja.
Cei ce sustin ideea noastra sunt chemati sa ni se alature pe acest blog, pentru ca impreuna, sa gasim modalitatea de a lupta pentru salvarea acestei plaje. Trebuie sa ne gandim la aceasta lupta pentru Vadu, ca la o lupta pentru demnitatea si libertatea noastra de cetateni.

Respect pentru toti!

9 comentarii:

  1. În 24 septembrie în toată ţara organizaţia Let’s do it Romania (www.letsdoitromania.ro) scoate voluntari pentru curăţat locurile de agrement, malurile râurilor, băltilor, potecile munţilor, pădurile etc. de gunoaiele aruncate de semenii noştri.
    Din păcate zona plajei Vadu (Constanţa) nu a înregistrat încă voluntari şi este destul de prost cartata de organizatori. Încerc să adun voluntari, inclusiv „corturarii de la Vadu” pe 24 septembrie la curăţat plaja şi să contactez autorităţile locale pentru sprijinul logistic. Cred că o duzina de saci de caciulă, o zi petrecută pe plajă în mijlocul naturii, eventual o baie în mare, nu ne poate face decât bine. Ce părere aveţi, sunteţi amatori de o curaţenie generală a plajei Vadu? Aştept voluntari pe blogul meu: http://valuriledunarii.blogspot.com sau direct pe adresa mea de mail:dr.emilpopa@gmail.com
    Vă mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din pacate organizatorii de la Constanta nu pot sa asigure mijloace de transportat gunoiul adunat, toate fiind dirijate pe alte trasee, asa ca LDIR Constanta va anunta o data ulterioara pentru zona Corbu-Vadu.
    Mai rau e ca nu s-a ingramadit nimeni sa se inscrie.

    RăspundețiȘtergere
  3. este o zona superba, am fost acolo chiar in vara asta

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru cei care indragesc natura
    vizitati www.eco-turist.com

    RăspundețiȘtergere
  5. I think the admin of this site is actually working
    hard in favor of his website, for the reason that here every data is quality based information.


    My web site; internet radio
    my website > kostenlos spiele spielen

    RăspundețiȘtergere
  6. The rig that runs Crysis at 68 FPS will get close to a hundred on older
    or less demanding games. If they throw a big pre-flop raise and look at this way, is quite clear, in the last hour flop continuation
    bet (cbets) 3 then. 2-) Must: We can say that it is the Equivalent of
    modal verb ''.

    my page :: spiele spielen

    RăspundețiȘtergere
  7. I realize that there is not a ton of variety in
    this list, since Rogue and i - Net - Hack are essentially the same
    and Sorcerer #1 and #2 are more overtly the same.

    A look into some of the best Star Wars apps to be found on i - Tunes, including
    games, fun soundboards, books, and more. In our next article, we'll be tackling using SNES4i - Phone to do exactly that - play those old favorites, like Chono Trigger, Super Ghouls and Ghosts, or even Super Mario Bros 3.

    Here is my web-site - youtube videos downloaden

    RăspundețiȘtergere
  8. A great alternative is Internet radio, also known
    as Web radio. Just sign up at odysseystreamingradio and have the benefit of enjoying all the top class 40 genres.
    EDT and be sure to follow his blog known as The Espenblog.


    My web blog: relevant site

    RăspundețiȘtergere