Sustine Campania

Daca esti Blogger si doresti sa sustii aceasta campanie anti modernizare a plajei Vadu esti invitat sa postezi un comentariu prin care sa ne spui :

Titlul blog-ului tau si adresa blog-ului tau(URL-ul)
-dupa care adauga in blogroll-ul tau URL-ul nostru cu titlul "Salvati Plaja Vadu"
Va multumim pentru sustinere

ps. numai impreuna putem reusii

5 comentarii:

  1. Cu tot respectul, ma bantuie un al doilea gand . .
    Oare adaugarea la prea multe blog-rolluri nu ar avea efectul bumerang de mediatizare-sufocare a plajei?
    Nu stii cum e mai bine cu Vadu, sa vorbim sau sa tacem (?!)
    Cat despre posibilele mega-investitii din zona, da, totusi impotriva lor trebuie sa ne baricadam din vreme

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea este ca problema(pentru ca Plaja Vadu incepe sa devina o problema) trebuie cunoscuta si comentata. Marsaviile se fac pe furis, nimeni nu stie, doar cine si cand trebuie. Restul, adica noi, ne trezim intr-o dimineata ca ajungem la Vadu, zona este concesionata, se construiesc casoaie insipide pe malul marii si te trezesti in fata cu semnul: “Accesul interzis. Zona privata!” Nu. Trebuie strigat in gura mare, atunci cand observam ceva suspect. Trebuie sa aratam ca ne pasa. Si bine ar fi, daca s-ar implica mai multi si am fi mai multe voci. Multe, multe, sa nu putem fi ignorati. Eu unul m-am saturat sa fiu dus de nas. Rezervatiile naturale trebuie protejate cu orice pret. Maine-poimaine totul va fi de vanzare…cica facem turism si vezi-Doamne…ne dezvoltam. Se “ dezvolta” bisnita imobiliarelor care vand la suprapret orice bucata de teren. Protejata-neprotejata li se falfaie. Ei, “patronii” oricum isi fac vacantele la turci.

    RăspundețiȘtergere
  3. Strigam in gura mare ca vrem sa protejam VADU . Strigand ...facem publicitate . Ne strigand ...facem loc maharilor imobiliari !
    EU NU VREAU DECAT LINISTEEEEEEE .

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu ceva timp in urma se striga "Salvati Vama Veche!"......:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna Ziua . Va pot adauga pe www.invatacumsa.com si www.radioart.ro va rog sa imi adaugati link catre http://www.detailingautoconcept.ro/incarcare-freon-auto Titlu "Incarcare Freon" si catre http://www.romaniatrans.ro/Transport-Persoane/ Titlu "Transport Persoane" Va rog un email pe andreiunicat@gmail.com daca sunte-ti de acord ca sa va adaug si eu in lista de parteneri . Multumesc astept Raspunsul Dumneavoastra

    RăspundețiȘtergere